Direct naar de content
Logo van de gemeente Lansingerland

Persbericht: Toekomstige laadpaallocaties voorgesteld

De komende jaren neemt het elektrisch rijden toe. In Lansingerland bereiden we ons daarop voor. Om de behoefte aan laadpalen in beeld te brengen hebben wij een prognosekaart voor 2030 laten maken. Met behulp van deze kaart maken we een inschatting hoeveel laadpalen er in 2030 per gebied nodig zijn. Deze kaart is een uitbreiding op de al eerder gemaakte kaart in 2021.

Alle informatie en de kaart met locaties is te vinden op www.lansingerland.nl/laadpalen. Reageren op een locatie bij u in de straat doet u door op het groene bolletje te klikken. Daar laat u een reactie achter. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar laadpalen@lansingerland.nl. Vermeld dan het nummer dat bij de locatie staat. U kunt reageren tot en met maandag 13 mei 2024.

Na deze datum verwerkt de gemeente de gemaakte opmerkingen en passen waar nodig locaties aan. Daarna leggen ze de overgebleven locaties ter inzage via een verzamelverkeersbesluit. Hierover volgt meer informatie als het zover is.

Afbeeldingen

Noot voor de redactie / Niet voor publicatie:
Heeft u vragen over dit persbericht? Neemt u dan contact op met Petra Molenaar via petra.molenaar@lansingerland.nl of telefonisch via 06 – 821 35 075.

Bijlage foto: voorbeeld laadpaal in gemeente Lansingerland. Fotograaf: Ariane Kok, naamsvermelding verplicht.

N.B.: De informatie op www.lansingerland.nl/laadpalen, waar we in de tekst naar verwijzen, komt vanaf maandagochtend 15 april online.