Direct naar de content
Logo van de gemeente Lansingerland

Persbericht: Inschrijving bedrijfskavel Oudeland open tot 4 juni

In de gemeente Lansingerland ligt het bedrijvenpark Oudeland. Sinds 21 maart 2024 is het mogelijk om u in te schrijven voor de aangeboden kavel B7 op het bedrijvenpark. Inschrijven is mogelijk tot 4 juni 2024.

De ambitie van de gemeente Lansingerland is het ontwikkelen van een divers, groen, duurzaam, circulair bedrijvenpark waar men over 20 jaar nog steeds trots op is en welke een robuuste bijdrage levert aan de lokale economie.

Meer informatie over de aangeboden kavel
De kavel B7 heeft een grootte van 8.995 m2. De grondprijs is € 311 per m2 (prijspeil 2024). Dit kavel biedt brede mogelijkheden voor bedrijven, van hotel tot productie. En een bijzondere ligging in de groen-blauwe kwaliteit van het bedrijvenpark. Twee ontsluitingen op de Singerstraat zijn mogelijk. Meer informatie en beschikbare documenten vindt u op www.lansingerland.nl/kaveloudeland. Heeft u interesse in de kavel? Neem dan contact op via kavels@lansingerland.nl.

Over bedrijvenpark Oudeland
Het bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs is een modern gemengd bedrijventerrein met een totale omvang van circa 72 hectare uitgeefbaar terrein. Het bedrijvenpark wordt door middel van de provinciale weg N471 verbonden met de A13, de A12 en de A20. Na realisatie van de verlengde A16 is de aansluiting op deze snelwegen zeer nabij. Dit maakt deze locatie zeer uniek. Op dit moment zijn er circa 160 bedrijven gehuisvest.

Afbeeldingen

Noot voor de redactie:
Heeft u vragen over dit persbericht? Neemt u dan contact op met Petra Molenaar via petra.molenaar@lansingerland.nl of telefonisch via 06 – 821 35 075.

Bijlage foto: Luchtfoto van kavel B7